Легендата на Манчестър (Юнайтед) Уейн Рууни е поредният, отправил критики към

...
Легендата на Манчестър (Юнайтед) Уейн Рууни е поредният, отправил критики към
Коментари Харесай

Уейн Рууни: Играчите на Ман Юнайтед просто доиграват сезона

Легендата на Манчестър (Юнайтед) Уейн Рууни е следващият, отправил рецензии към представянето на отбора в последно време. Вчера " алените дяволи " позволиха поредна загуба, този път в дербито с Арсенал (0:1). Според Рууни футболистите просто доиграват сезона и наподобява нямат предпочитание да се борят за наставника си Ерик загар Хаг, който е застрашен с уволняване.

" Когато губиш мачове по този метод, би трябвало да си зададеш мното въпроси. Играчите би трябвало да се погледнат в профил. Когато мениджърът приказва за липса на отношение и твърди, че в тима има играчи, които не са на равнището на Манчестър Юнайтед, това е голяма засегнатост. Ако на мен ми бяха споделили сходно нещо, нямаше да го преглътна елементарно и бих се хвърлил да се потвърждавам до края на сезона. Струва ми се, че има играчи, които просто доиграват сезона. Затова съчувствам на Тен Хаг, само че неговата работа е да откри верния метод и да ги стимулира ", разгласи Рууни.

Той счита, че Ерик загар Хаг заслужава да получи повече време, с цел да покаже на какво е кадърен.

" Не мисля, че играчите се борят за треньора си. Ако го вършат, не се оправят изключително добре. В тима има положителни футболисти, само че представянето им е под стандартите. Аз персонално бих дал повече време на Тен Хаг. Той трябваше да се оправя с много проблеми, в това число и със селекцията, която не е добра от много години. Дано получи време, с цел да поправи нещата. Но през 2016 година Ван Гаал бе уволнен откакто завоюва ФА Къп, тъй че нищо не се знае ", добави Рууни. 
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР